Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Nέες εξελίξεις παντού...

Πρεμιέρα σήμερα για τα δύο νέα σίριαλ του Ant1 "To σόι μου μέσα" (21:00) και "Εργαζόμενη Γυναίκα"(22:00) όμως οι εξελίξεις στα ήδη υπάρχοντα σίριαλ είναι πάρα πολλές.Ας τις μάθουμε!

Λίτσα.com

Πολλές οι εξελίξεις και οι ανατροπές στο πετυχημένο σίριαλ του Ant1 Λίτσα.com .Στο χθεσινό επεισόδιο συνεχίστηκε η ιστορία μας από το κρίσιμο σημείο στο οποίο είχε μείνει. Επιτέλους οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς είναι πλέον μαζί όμως όπως όλα δείχνουν θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια και δυσκολίες τα οποία προκαλεί η Τζένη. Ανατροπή είχαμε όμως και στην περίπτωση του Θωμά και της κολλητής της Λίτσας, ο οποίος της απέδειξε ότι είναι ειλικρινής πάντα μαζί της.Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε το ρόλο που θα παίξει στην εξέλιξη της ιστορίας η ανιψιά του,η οποία σεναρειακά δεν μας έκανε και την καλύτερη εντύπωση.Να αναφέρω και τη νέα σελίδα της σειράς στο επίσημο site του σταθμού η οποία έχει πολλές φωτογραφίες και πληροφορίες για τους ηθοποιούς της σειράς.

Σαράντα Κύματα
Συνεχίζονται τα αστεία και δυνατά επεισόδια του σίριαλ "Σαράντα Κύματα" .Παρατηρούμε με ενδιαφέρον τη συμπεριφορά των δύο πρωταγωνιστών και μετά την πολυαναμενόμενη επιστροφή της γυναίκας του πρωταγωνιστή από το Παρίσι και αναμένουμε και την επιστροφή του γιου του, για να δούμε πως θα επηρεάσει την εξέλιξη της ιστορίας .Το χθεσινό επεισόδιο δεν ήταν τόσο αστείο όσο τα προηγούμενα ,αλλά οι εξελίξεις ήταν πολλές,είχε δράση αλλά και ένα μικρό σκηνοθετικό χρονικό λαθάκι που διαπιστώσαμε προς το τέλος του επεισοδίου.

Έχω ένα μυστικό


Το Έχω ένα Μυστικό στον ALPHA ,η πολυσυζητημένη σειρά της Ρέινας Εσκενάζυ που βασίζεται στο βιβλίο του Γ.Παπαμιχαήλ και αναφέρεται στη ζωή της Αλίκης Βουγιούκλακη,δεν προβλήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα λόγω ποδοσφαιρικών αγώνων του κυπέλλου.Η ώρα και η μέρα που έχουν επιλέξει οι υπεύθυνοι του σταθμού είναι πολύ δύσκολη γι'αυτό το σίριαλ το οποίο τελικά δεν έχει την επιτυχία που όλοι περίμεναν.


Ποιος μας πιάνει

Φαίνεται να τη γλιτώνει τη διακοπή η σειρά Ποιος μας πιάνει του mega, αφού η αλλαγή στην μέρα προβολής της ,ευνόησε τη σειρά και τα νούμερα τηλεθέασης ανέβηκαν στο 20% περίπου. Ο χρονοπρογραμματισμός των σειρών όπως έχω αναφέρι τόσες πολλές φορές είναι ένας από τους βασικότερους λόγους αποτυχίας ή και επιτυχίας κάθε σειράς. Πάντως εξακολουθούμε να μην καταλαβαίνουμε σε μεγάλο βαθμό την πλοκή του έργου ,ας ελπίσουμε να γίνει πιο δυναμικό στη συνέχεια.

Η Εξαφάνιση

Προβλήθηκε και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Εξαφάνιση το οποίο όπως πάντα είχε δράση και ανατροπές.Τελικά η Ναταλία Δραγούμη δεν έμεινε με κανέναν από τους δύο πρωταγωνιστές του έργου αλλά κράτησε το παιδί του Μάουρο ο οποίος βρέθηκε σε ψυχιατρική κλινική.Μας απογοήτευσε η συμπεριφορά του άντρα της Φίλιππου Σοφιανού ο οποίος δεν δέχτηκε να είναι μαζί της πια.