Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Αμάν πια...

Όπως ξέραμε και από το καλοκαίρι, φέτος υπάρχουν πολύ λιγότερες σειρές από ότι πέρσι. Και εντάξει λέμε, ας υπάρχουν λιγότερες (αν και είναι υπερβολικά λίγες) ώστε να μην κόβεται καμία πριν το τέλος της. Όμως το κανάλι του Αμαρουσίου όχι μόνο έκανε λιγότερες σειρές αλλά όπως μαθαίνουμε κόβει και τον Dr Ρούλη. Αμάν πια! Άμα δεν θέλανε τη σειρά ας μην την έκαναν από την αρχή. Προσωπικά δεν είδα ούτε ένα επεισόδιο της, αλλά δεν μπορώ να κόβουν τις σειρές μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν τηλεθέαση.

Δηλαδή, ήταν καλός ο Ρώμας όταν τους χάριζε επιτυχίες όπως Μεν και Δεν , Κωσταντίνου και Ελένης , Το καφέ της χαράς... και τώρα κόβουμε τη σειρά του?

Ακόμα, όταν ο Μανουσάκης έκανε τρελές επιτυχίες τον είχαμε στα όπα όπα και όταν έκανε μέτρια νούμερα με μία κατά την άποψη μου φοβερή σειρά το Φάρο, τότε τα ξεχνάμε όλα και πάει και αυτή η σειρά!

Τι να πω, αυτά δεν είναι λάθη ούτε σκηνοθετών ούτε σεναριογράφων ούτε ηθοποιών αλλά των υπευθύνων κάθε σταθμού που δεν μπορούν να διακρίνουν την πορεία κάθε σειράς από πριν ώστε να μην υπάρξουν μετά δυσάρεστες εκπλήξεις.Επιτέλους, εμείς που παρακολουθούμε τόσα χρόνια σειρές καταλαβαίνουμε πιο εύκολα την απήχηση που θα έχει κάθε μια στο κοινό!Και κάποιες φυσικά θα είχαν διαφορετική πορεία έαν πρόσεχαν ποια μέρα και ώρα τις έβαζαν.

Και τέλος, δηλαδή, τώρα που η τηλεόραση είναι γεμάτη εκπομπές και reality είναι καλύτερα??? Βαρεθήκαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ να υπάρχουν τόσες εκπομπές! Δεν υπάρχει ώρα που να μην υπάρχει εκπομπή. Πρωινά, πρωινάδικα, μεσημεριανές, απογευματινές, βραδινές,reality... Δεν αντέχω άλλο! Για τα σίριαλ χαλάνε λεφτά αλλά για εκπομπές όχι , ε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: