Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Κάρμα 4ever!


Το Κάρμα αναμφίβολα εξελίχθηκε φέτος σε μια από τις άκρως επιτυχημένες σειρές. Προσωπικά είναι το μόνο έργο που περιμένω πως και πως κάθε μέρα να δω και δεν είμαι μόνη μου,αρκεί να δείτε το γκρουπάκι στο facebook και όλες τις καθημερινές συζητήσεις.
Άλλωστε για να φτάσει ο Ant1 να το πάει δεύτερη χρονιά(μέχρι τουλάχιστον τα επόμενα Χριστούγεννα) , φανταστείτε!

Ειδικά από τον Ιανουάριο και μετά το Κάρμα είναι ωραιότερο ,έχει γρήγορες εξελίξεις ,πολλές ανατροπές, μυστήριο,δράση... Επιτέλους φέτος μια τόσο προσεγμένη και καλή δουλειά. Σίγουρα φέτος οι σειρές στα κανάλια ήταν σε δεύτερη μοίρα, πρώτα πρώτα προσέχουν τα reality και τις πολλές εκπομπές.
Το Κάρμα θα είχε μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο εάν από την αρχή κάνανε σωστό προγραμματισμό. Το βάλανε απέναντι από τη σειρά του mega η οποία θεωρούνταν πετυχημένη (ποτέ δεν μπόρεσα να τη δω) και άρα είχε σταθερό κοινό. Άντε τώρα να αλλάξει κανάλι ο τηλεθεατής για μια νέα σειρά όταν θέλει να δει τις εξελίξεις που θα έχει η άλλη που έβλεπε ένα χρόνο.

Σημασία έχει πως υποστηρίζουμε Κάρμα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ηθοποιούς και τους συντελεστές της σειράς για τις όμορφες στιγμές της τηλεόρασης που μας χαρίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: