Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Σειρές σε δευτερο γύρο...

Κάποιες σειρές που επιβίωσαν στην περσινή σεζόν και έκαναν επιτυχία συνεχίστηκαν και φέτος.Μερικές από αυτές συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία και άλλες είχαν μια μικρή κάμψη αλλά η κάθε μια έχει το κοινό της.

Ξεκινάμε με ant1 και το "Φίλα το βάτραχο σου".Η ιστορία έχει διαφοροποιηθεί από πέρσι και τα δεδομένα έχουν αλλάξει.Συγκεκριμένα, πέρυσι ο "Στέφανος"(Θοδωρής Αθερίδης)ήταν σημαντικός πολιτικός και μάλιστα υπουργός και η"΄Ολγα"(Σμαράγδα Καρύδη) ήταν καμαριέρα...Πέρασαν 40 κύματα για να είναι μαζί και φέτος εκείνος είναι άνεργος κι εκείνη μεγαλοστέλεχος σε ξενοδοχειακή επιχείρηση!
Φέτος προστέθηκαν και νέα πρόσωπα στη σειρά: ένας ελληνοαμερικανός γείτονας με “μεγάλες” γνωριμίες, μία δημοσιογράφος, αλλά κι ο επίδοξος…δολοφόνος του Στέφανου! Και μάλιστα όλα οδηγούν στο να ερωτευτεί η "Νάντια"(Ισαβέλλα Κογεβίνα) τον παραλίγο δολοφόνο,ενώ θα περιμένει το παιδί του Στέφανου.Πάντως η σειρά καλά πάει από τηλεθέαση και φέτος αφού έχει το κοινό της και τη στηρίζει!

Συνεχίζουμε με το "Ευτυχισμένοι Μαζί" το οποίο συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και κάθε εβδομάδα βρίσκεται σε δεύτερη θέση στην τηλεθέαση μετά το Λάκη το Γλυκούλη και πριν την Πολυκατοικία.
Και φέτος παρακολουθούμε τους ηθοποιούς σε καλές ερμηνείες (κυρίως τους μεγάλους και όχι τα παιδάκια) και αστείες φάσεις και διαλόγους.Φέτος προστέθηκε και η σχέση ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερα παιδιά των 2 πρωταγωνιστών και ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα κρατήσει!

Με διαφορετικούς τους μισούς ηθοποιούς συνεχίζει το "Λατρεμένοι μου γείτονες".Δεν μειώθηκε μόνο το κάστ όμως αλλά και η τηλεθέαση.Είχαμε συνηθίσει τους παλιούς γείτονες και μάλιστα οι συγκεκριμένοι αυτοί χαρακτήρες που προέβαλλαν ήταν η επιτυχία του έργου.Όσο πάει και μειώνεται το ενδιαφέρον μας γι'αυτή τη σειρά,οπότε να τους γίνει μάθημα ότι οι τόσο μεγάλες αλλαγές των ηθοποιών είναι δίκοπο μαχαίρι!

Για μια ακόμη χρονιά όμως συνεχίζει και ακάθεκτο το σίριαλ "7 θανάσιμες πεθερές".Μέχρι στιγμής έχουμε 135 επεισόδια, 43 πεθερές, 2 συμπεθέρες, 1 πεθερό, 38 νύφες, 16 γαμπρούς και εκατοντάδες χιλιάδες κουφέτα + τον αριθμό αυτής της σεζόν.Είναι ένα σίριαλ πολύ πετυχημένοκωμικό,διαχρονικό και το σημαντικο:αποτελείται απο αυτοτελή επεισόδια.Έτσι ποτέ δεν βαριόμαστε.Αλήθεια,τώρα που είπα αυτοτελή,το σίριαλ με την Ελένη Ράντου (ant1)όπου σε κάθε επεισόδιο θα έκανε ένα διαφορετικό επάγγελμα και που θα παιζόταν αυτή τη σαζόν,που είναι?

Τέλος,συνεχίζουν τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" για δεύτερη χρονιά με ακόμη μαγαλύτερη επιτυχία.Τελικά φέτος,θα καταλάβουμε τι είδους σίριαλ είναι?Κωμωδία,μαύρη κωμωδία,δράμα?τι?

Δεν υπάρχουν σχόλια: