Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Ήρθε η ώρα της αλήθειας...

Μπορεί να μην είναι σίριαλ το αναφερόμενο ως τηλεπαιχνίδι του Αnt1 "Η στιγμή της αλήθειας" ωστόσο σίριαλ κατάντησε το θέμα αυτό!Μήπως τελικά είναι ένα reality με αυτοτελή επεισόδια?Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος,αλλά μόνο οι ίδιοι οι παίχτες που εις γνώση τους και με μοναδικό σκοπό το χρήμα,ξεπουλάνε την προσωπικότητα τους,τα συναισθήματα τους και τα βιώματα τους.Αμερική καταντήσαμε!Και που είσαι ακόμα,λέω εγώ!Τα χειρότερα έρχονται!Και από την άλλη, έχεις και την παρουσιάστρια η οποία μας κούρασε πια να τη βλέπουμε σε όλες τις εκπομπές και να λέει για την δύσκολη και άσχετη με την προσωπικότητα της απόφαση να παρουσιάσει το παιχνίδι. Καλώς ή κακώς δεχτήκατε την πρόταση είτε για το μισθό είτε για την αναγνωρισιμότητα και την προώθηση της μουσικής σας, είτε για άλλους λόγους,τουλάχιστον δεν την υποστηρίζετε μέχρι τέλους?
Να σημειώσω τέλος πως όπως διαβάζουμε "Συνάντηση με εκπροσώπους του τηλεοπτικού σταθμού Αnt1 θα έχουν τα μέλη του ΕΣΡ μετά τις καταγγελίες που έχουν υποβληθεί από πολίτες για το περιεχόμενο της εκπομπής «Η στιγμή της αλήθειας».(Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2008 17:24 ).Καιρός ήταν!


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στις πράξεις που έχουν κάνει οι παίκτες του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού και όχι τόσο στη "εξομολόγηση". Δηλαδή αν κάποιος, παραδείγματος χάρη, απατάει την γυναίκα του, κρύβει συστηματικά δεκάδες "περίεργα" μυστικά και -το κυριότερο- δεν την αγαπάει, το πρόβλημα είναι οτι τα κάνει όλα ή οτι τα λέει; Αυτό μου θυμίζει... Ανευλαβή: "Όταν τρως τα $κ@τ@ σε πειράζουν οι λέξεις που τα περιγράφουν"... Θα μου πείτε "ναι. αλλά τα λέει «στον αέρα» για τα χρήματα". Εε, τι να κάνουμε τώρα, δικαίωμα του είναι...Θα λυπηθώ μόνο αν μάθω οτι ήταν η τελευταία διέξοδος το παιχνίδι διότι τον/ην κυνηγούσε η τράπεζα και αναγκάστηκε να πάει για να γλιτώσει. Αν το βλέπει σαν χαβαλέ, που είναι το πρόβλημα;

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια μην περιμένετε ότι θα προσθέσω -ακόμα μία- κριτική για το “πόσο χαμηλά” μπορεί να πέσει ο άνθρωπος για μερικές χιλιάδες ευρώ ούτε ότι θα μιλήσω -ένας ακόμα- για την “εκμετάλλευση” που επιχειρεί ο ANT1 μέσω του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού. Και σαφώς εννοείται ότι δε σχολιάσω την παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου και τη σχέση της με το βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνη Γεωργιάδη.
Η στιγμή της αλήθειας

Η στιγμή της αλήθειας

Απλά: είμαστε περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι. Μέσα σε όλους αυτούς, πάντα, σε όλες τις εποχές, θα υπάρχουν άνθρωποι που τοποθετούν την αξιοπρέπεια τους πολύ χαμηλά. Και σίγουρα πολύ πιο κάτω από ένα υψηλό χρηματικό ποσό. Το μάθημα αυτό το έχουμε πάρει χρόνια τώρα με τις εκπομπές της Αννίτας, τα realities παντός τύπου και τα υπόλοιπα δημιουργήματα της αμερικάνικης τηλεόρασης που χωρίς κόλλημα έρχονται στην ελληνική τηλεόραση. Και αναρωτιέμαι: γιατί πρέπει να σοκάρομαι κάθε φορά που ένας ακόμα μου δείχνει ότι: χρήμα-αξιοπρέπεια σημειώσατε 1;

electra είπε...

Επειδή δε το βλέπω έκανα μια γρήγορη ανασκόπηση στα videakia που υπάρχουν στο youtube και σημείωσα τις 10 καλύτερες ερωτήσεις

Εχεις δοκιμάσει ποτέ απαγορευμένες ουσίες;

Εχεις νιώσει ποτέ ότι η μητέρα σου σου κατέστρεψε τη ζωή;

Για 1,000,000 ευρώ θα εγκατέλειπες για πάντα τη μητέρα σου;

Θα ήθελες να είχες κάποιον άλλον πατέρα;

Εχεις κάνει σεξ στο κρεβάτι των γονιών σου;

Εχεις κλέψει ποτέ πελάτη του πατέρα σου χωρίς να του το πεις;

Σου έχει συμβεί σε ερωτικές στιγμές με τη **** να σκέφτεσαι άλλη γυναίκα;

Στις ερωτικές στιγμές η **** εκπληρώνει όλες τις φαντασιώσεις σου;

Όταν ήσουν μικρός έπαιζες μπουγέλο χρησιμοποιώντας προφυλακτικά;

Ανώνυμος είπε...

Γουστάρω την αδελφή μου , το έκανα με τον θείο μου , μου αρέσει να βλέπω τα γεννητικά όργανα του σκύλου του γείτονα , κλέβω χρήματα από την μάνα μου….
Είμαι ένα τομάρι και μπορώ να το παραδεχτώ μπροστά σε κόσμο.
Τελικά έχω ελπίδες να κερδίσω 20.000€ ???????

Σαν σύγχρονος άνθρωπος έχω ανάγκες.
Θέλω να πάρω μια μπέμπα με special ζαντολάστιχα και το κινητό το έχω πάνω από 2 μήνες τωρα , ασε που είναι μονο 5 ΜPixel.