Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Νέο ξεκίνημα στα σίριαλ...καλή σεζόν!

Εχθές ξεκίνησε η προβολή των νέων επεισοδίων των σίριαλ σε όλα τα κανάλια.Είδαμε τη συνέχεια των ιστοριών μας στα σίριαλ "Η Πολυκατοικία","L.A.P.D","Φίλα το βάτραχο σου",και "Μαύρα Μεσάνυχτα".


Έσκισε η Πολυκατοικία...

38,2 % τηλεθέαση έφτασε εχθές η ασφαλώς πολύ πετυχημένη σειρά του Μega η οποία δείχνει ότι θα τερματίσει στις 3 πρώτες σειρές της σεζόν.Χθες παρακολουθήσαμε ένα , πάντα κωμικό ,αλλά και περιπετειώδεςς επεισόδιο το οποίο είχε εξωτερικά γυρίσματα, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα επεισόδια τα οποία ήταν γυρισμένα μόνο στα studio της σειράς. Και το επόμενο επεισόδιο που θα δούμε την Παρασκευή,θα είναι εξίσου καλό όπως περιγράφεται στο site του καναλιού.



Φυσικά,βγάζουμε το συμπέρασμα ότι η προσθήκη περισσότερων ηθοποιών στη σειρά όχι μόνο τη σταθεροποίησε αλλά δείχνει ότι θα απογειωθεί αργότερα πάνω από το 40%.




Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Γιάννη Βούρο ,τωρινό ηθοποιό της Πολυκατοικίας και πρώην των Ατρόμητων, για τη στάση που κράτησε και για όσα είπε για το πρόωρο τέλος της σειράς "Οι ατρόμητοι" του Alpha.



Νέο συναρπαστικό ξεκίνημα για το "Φίλα το βάτραχο σου" ...

Πολύ καλό, όμως ,ήταν και το νέο επεισόδιο της σειράς "Φίλα το βάτραχο σου" στον Ant1.Ήταν αναμφισβήτητα ένα διαφορετικό επεισόδιο της σειράς καθώς ήρθε η ώρα του πολυπόθητου γάμου των δύο πρωταγωνιστών Όλγας(Σμαράγδα Καρύδη) και Στέφανου (Θοδωρής Αθερίδης), ο οποίος όμως και δεν έγινε χάρη στην Νάντια (Ισαβέλλα Κογεβίνα) την "κακιά" του έργου.Κάτι μας λέει όμως ότι στο τέλος θα μετανιώσει για όσα έχει κάνει και θα γίνει καλή και θα βρεί και την ευτυχία της που τόσο απεγνωσμένα ψάχνει στον Γιώργο(Αντώνης Καρυστινός).

Το επεισόδιο που προβλήθηκε ήταν γεμάτο,είχε γρήγορη πλοκή και ανάπτυξη και μάλιστα σε μερικά σημεία υπερβολικά γρήγορη.Και τι δεν έγινε!Δεν μας έχουν συνιθήσει σε τόσο γρήγορα επεισόδια όμως μας άρεσε και ελπίζουμε και τα επόμενα να είναι έτσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: