Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Δύο σειρές ακόμα...τέλος!

Εχθές παρακολουθήσαμε τα τελευταία επεισόδια των σειρών "Η εξαφάνιση" του Alpha και "7 Ζωές" του Ant1.


Αναμφίβολα η σειρά του Alpha δεν τελείωσε επειδή δεν είχε υψηλά νούμερα τηλεθέασης όπως αυτή του Ant1, αλλά επειδή ήταν να τελειώσει. Το τελευταίο επεισόδιο είχε αναμφίβολα αρκετή δράση, εναλλαγές, αγωνία αλλά και τρομερές ερμηνείες από τους ηθοποιούς της σειράς. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρωταγωνίστρια της σειράς Ναταλία Δραγούμη είπε πως μετά από δύο πολύ δυνατές δραματικές σειρές ,θέλει να παίξει σε κωμωδία. Και εμείς , λοιπόν,θέλουμε να τη δούμε σε κωμικό ρόλο αν και είναι μια εξαίρετη δραματική ηθοποιός.

Όσο για τη σειρά "7 ζωές", και πολύ άργησε να τελειώσει.Δεν είμαστε υπέρ στο να κόβονται τα σίριαλ πριν ολοκληρώσουν σεβαστό αριθμό επεισοδίων και φτάσουν στο τέλος τους,αλλά αν είναι να σταματούν μη πετυχημένα σίριαλ τότε το συγκεκριμένο έπρεπε να είχε τελειώσει.Παρά το κατά κάποιους καλό καστ ηθοποιών αλλά και την πρωτότυπη ιδέα του έργου,δεν μας έπεισε καθόλου.Οι ερμηνείες ήταν ρηχές,δεν είχε ανατροπές,ούτε ήταν τόσο κωμικό όσο το φανταζόμασταν.Πιστεύω ,πως σε ένα τέτοιο σίριαλ ,βασικό ρόλο παίζει ω πρωταγωνιστής αλλά Γιώργος Σεϊταρίδης δεν ήταν καθόλου πειστικός και μάλιστα έπαιζε ακριβός όπως πέρυσι στις "Γοργόνες" του mega.Τουλάχιστον σε αυτή τη σειρά προλάβαμε να δούμε το τέλος.

Άλλες δύο σειρές λοιπόν, τελείωσαν αλλά και άλλη μία φτάνει πρόωρα στο τέλος της.Και μιλάμε φυσικά για τη σειρά "Ποιος μας πιάνει" του Mega η οποία θα ρίξει τηλεοπτική αυλαία 2 μήνες νωρίτερα.Στις αρχές Μαρτίου και με την προβολή του 16ου επεισοδίου θα ολοκληρωθεί η ιστορία της σειράς και θα λυθεί κάθε μυστήριο.Κατά την άποψη μου η σειρά θα πήγαινε καλύτερα αν προβάλλονταν μια ώρα νωρίτερα και όχι στις 23.00 αλλά και αν δεν προσπαθούσαν να της δώσουν στοιχεία του αξεπέραστου "Στο Παρα Πέντε".

1 σχόλιο:

Angel είπε...

kala e ,
panta enimeri eisai gia ayta ta 8emata ;)