Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Nέο πρόγραμμα!

Από Δευτέρα επιτέλους ξαναρχίζει η προβολή των ελληνικών σίριαλ σε όλα τα κανάλια.Υπάρχουν κάποιες ανακατατάξεις στην ώρα και στη μέρα προβολής κάποιων σίριαλ αλλά και υπάρχουν κάποια τελευταία νέα και εξελίξεις που έγιναν γνωστές για πολλά από αυτά.Εδώ είμαστε για να τα μάθουμε όλα.

Αρχικά,τη Δευτέρα δεν θα ξαναδούμε την σειρά "Πάρης και Ελένη" και στη θέση της θα είναι τηλεοπτική εκπομπή.Τα υπόλοιπα σίριαλ μένουν όπως είχαν.Δηλαδή, "Η Πολυκατοικία" στις 21:00,"L.A.P.D" στις 22:00,"Μαύρα Μεσάνυχτα" στις 23¨00.Ακόμα,αυτή τη Δευτέρα θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του σίριαλ επεισόδιο στο "Φίλα το βάτραχο σου".




Την Τρίτη έχουμε αλλαγή στον Ant1 όπου θα προβάλλεται το "Κλειδί του Παραδείσου" στις 22:00 ,ώρα που τις γιορτές έπαιζε το "Λίτσα.com".




Το παραπάνω σίριαλ,με τον Μάριο Αθανασίου και τη Σοφία Φαρατζή θα προβάλλεται Τετάρτη στις 22:00,ενώ τα "Σαράντα Κύματα" παραμένουν στις 21:00.Ενδιαφέρον γενικά θα παρουσιάζει η Τετάρτη γιατί ενώ είμαι σίγουρη πως την πρωτιά στη ζώνη των 21:00 θα ανήκει στα "Σαράντα Κύματα",στις 22:00 τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα.Το mega ,όπως ξέρουμε βάζει μια νέα δραματική σειρά την "Χαρά,αγνοείται" απέναντι από το "Λίτσα.com" και το "Έχω ένα μυστικό" του Alpha.O Αnt1 ρισκάρει αρκετά με αυτή του την κίνηση καθώς το σίριαλ "Λίτσα.com" μέχρι τώρα πάει πολύ καλά και δεν είναι ίσως αποτελεσματικό να το βάλουν απέναντι απο μια νέα δραματική σειρά και το "Έχω ένα μυστικό" το οποίο μπορεί να μην πηγαίνει όσο καλά θα θέλανε αλλά έχει το κοινό του.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή παραμένουν όλα ίδια.Εδώ,πρέπει να σημειώσουμε όμως,ότι η σειρά "Εξαφάνιση" που προβάλεται Πέμπτη,φτάνει πια στο φινάλε της.Στα τάλη του μήνα ,θα δούμε πως θα ξεκαθαρίσει η περίπλοκη ιστορία του σίριαλ και τι τέλος θα διαλέξουν να δώσουν οι δημιουργοί του.

Η "Εργαζόμενη Γυναίκα" με την Ελάνη Ράντου θα αρχίσει από Φεβρουάριο.Ενώ για τη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί" το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ακολουθηθεί πιστά το ξένο σενάριο αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα συνεχιστεί του χρόνου.

Το γνωστό σε όλους μας μυθιστόρημα της Βρεττανίδας Βικτόρια Χίσλοπ,"To νησί",ετοιμάζει να γυρίσει σε έργο για τη σεζόν 2009-2010 το mega.Τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: