Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Αποτελέσματα Νοεμβρίου...

Tα 10 πρώτα σίριαλ σε τηλεθέαση για το μήνα Νοέμβριο είναι...
  1. Λάκης ο γλυκούλης Μega- 44,7%
  2. Ευτυχισμένοι μαζί Μega- 39,4%
  3. Η Πολυκατοικία Μega- 37,6%
  4. Επτά θανάσιμες πεθερές Μega- 30,7%
  5. Μαύρα Μεσάνυχτα Μega- 28,2%
  6. L.A.P.D Μega- 27,2%
  7. Λατρεμένοι μου γείτονες Μega- 24,1%
  8. 40 Κύματα ANT1- 23,3%
  9. Λίτσα.com ANT1- 22,3%
  10. Φίλα το βάτραχο σου ANT1 - 21,8%

Ενώ τα 10 τελευταία σε τηλεθέαση (μερικά από τα οποία ήδη διακόπηκαν όπως έχω αναφέρει) είναι...

  1. Ψεύτης Παππούς ΕΤ1-1,2%
  2. Χρυσά Κοριτσια ΕΤ1-3,3%
  3. Ο Άγγελος μου ο διάβολός μου ALPHA-6,1%
  4. Oι Ατρόμητοι ALPHA-6,4%
  5. Γ4 ALPHA-8%
  6. 7 ζωές ANT1-9%
  7. Yπάρχουν άντρες και άντρες ALPHA-9,1%
  8. Πάρης και Ελένη ANT1-9,2%
  9. Βέτα Queen ALPHA-10%
  10. Έχω ένα μυστικό ALPHA-13,8%
Όπως παρατηρούμε λίγες είναι οι αλλαγές που έχουν γίνει στην κατάταξη τον Νοέμβριο σε σχέση με τον πρώτο μήνα προβολής των σίριαλ δηλαδή τον Οκτώβρη.Πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ant1 κατάφερε να έχει στη λίστα με τα top 10, τρία σίριαλ αυτή τη φορά έστω και στις τελευταίες θέσεις. Κοντά στο να κερδίσει μια θέση στα 10 πρώτα σίριαλ είναι και το Κλειιδί του Παραδείσου πάλι του ANT1 .


Το σίριαλ του καναλιού αυτού, που προστέθηκε είναι το Λίτσα.com με πρωταγωνιστές τον Μάριο Αθανασίου και την έκπληξη της χρονιάς Σοφία Φαρατζή!



Όσον αφορά την δέκατη θέση η οποία ανήκει στο Φίλα το βάτραχο σου πρέπει να πούμε ότι αδικείται κάπως η σειρά αφού μάλιστα αγγίζει εύκολα το 19% ακόμα και στην επανάληψη.



Το τρίτο σίριαλ του Αnt1 και τρίτο από το τέλος στη λίστα είναι τα 40 κύματα για το οποίο έχω πει πολλά και το μόνο που αναφέρω είναι ότι εχθές δυστυχώς δεν προβλήθηκε λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα του Ολυμπιακού.




Οι Λατρεμένοι μου γείτονες που έρχονται αμέσως μετά έχασαν ήδη μία θέση στην κατάταξη και προβλέπω ότι θα χασουν και άλλη καθώς με τις αλλαγές που έγιναν στο καστ,ανανεώθηκε η σειρά...αλλά προς το χειρότερο!




Το L.A.P.D ήταν αυτό που πέρασε μπροστά και πιθανότατα θα ανέβει και άλλο και θα ρίξει στην έκτη θέση το Μαύρα Μεσάνυχτα από το οποίο απέχει τώρα μόλις μία μονάδα.



Σταθερή αξία οι Εφτά θανάσιμες πεθερές οι οποίες μπορεί και να ολοκληρωθούν φέτος αφού Ιανουάριο ή φεβρουάριο θα υπάρχει επεισόδιο το οποίο θα περιγράφει την ζωή της πρωταγωνίστριας της σειράς Βίκυς Σταυροπούλου και πως κατέληξε από νύφη-αφηγήτρια!




Η πρώτη τριάδα δεν διαφοροποιήθηκε καθόλου με το Λάκη το γλυκούλη να τερματίζει πρώτος και να ακολουθούν οι Ευτυχισμένοι Μαζί με δεύτερη σεζόν και Η Πολυκατοικία.Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί ο Λάκης είναι πρώτος ,αλλά οκ.


Οι Ευτυχισμένοι Μαζί σκίζουν για δεύτερη χρονιά και η ιστορία της Εύας και του Μάρκου γίνεται αντικείμενο συζήτησης και προβληματισμού. Τα επόμενα επεισόδια θα έχουν πολύ ενδιαφέρον καθώς όπως βλέπουμε στο trailer ο Μάρκος μαθαίνει οτι δεν είναι πραγματικά αδέρφια με την Εύα αλλά όταν θα πάει να της το πει ,εκείνη θα έχει κάποιον άλλον.


Λογικό είναι να βρίσκεται η Πολυκατοικία στην πρώτη τριάδα αν και θα μπορούσε να είναι και πιο πάνω από το νούμερο τρια.Πάει αρκετά καλά και θα τα επόμενα επεισόδια θα είναι πολύ αστεία.


Τώρα,όσον αφορά τα σίριαλ που τουλάχιστον από τηλεθέαση δεν πάνε και τόσο καλά πρέπει να αναφέρω ότι 6 απο τα 10 είναι του Alpha.Λίγα σίριαλ αυτού του καναλιού άλλωστε έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.Ήδη έχουν κοπεί 4 από αυτά τα σίριαλ και κινδυνεύουν κάποια από τα υπόλοιπα.Δεν θεωρώ καθόλου καλό να κόβονται σίριαλ καθώς οι μετρήσεις τηλεθέασης δεν είναι και τόσο γενικευμένες.Εμένα δεν με ρώτησε ποτέ κανείς τι παρακολούθησα,εσένα? Οπότε βγάζουμε συμπεράσματα αλλά σε πολύ μικρό βαθμό.Και στο κάτω κάτω αμα είναι να κάνεις κάτι υποστήριξέ το μέχρι τέλους.

Θεωρώ ότι το "Έχω ένα μυστικό" θα πάει καλύτερα αλλά δεν θα φύγει από την τελευταία 10δα καθώς μειώνεται αισθητά ο αριθμός των σίριαλ που θα παίζονται. Ο Πάρης και Ελένη ήταν ναι μεν λίγο βαρετό κάποιες φορές αλλά βλεπότανε.Τουλάχιστον θα ολοκληρωθεί στα10 επεισόδια.Εάν φτιάχναμε μια δεκάδα με τα πιο ωραία σίριαλ όχι από νούμερα αλλά από σενάριο,σκηνοθεσία,παραγωγή,καστ και γενικότερα πιο καλής δουλειάς σίγουρα δεν θα έλλειπε το "Ματωμένα χώματα" του Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια: