Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Τι μας περιμένει?

Σαράντα Κύματα : Το κύμα θα γίνει...τσουνάμι!

Από πόσα κύματα θα περάσει τελικά η σχέση των 2 πρωταγωνιστών μας που μόλις ξεκίνησε?Στο επόμενο επεισόδιο όπως θα παρακολουθήσουμε ο Λαέρτης θα βρει τον παλιό κακό του εαυτό μετά από την αποκάλυψη που του έκανε η εκδότρια του ότι η πρώην γυναίκα του μένει με το παιδί τους στο Παρίσι.Θα απομακρυνθεί λοιπόν από τη Χριστίνα και θα κλειστεί και πάλι στον εαυτό του.Δεν θα προλάβει όμως να συνέλθει πάλι αφού θα γυρίσει στον πύργο η γυναίκα του την οποία και θα υποδεχτεί πολύ ψυχρά.
Ας ελπίσουμε να μην υπάρχουν τόσα προβλήματα και να είναι γρήγορα μαζί ο Λαέρτης και η Χριστίνα.

7 θανάσιμες πεθερές : Φινάλε το καλοκαίρι!

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα έχουμε ένα τριπλό δυνατό και εξαιρετικής σημασίας επεισόδιο.Όπως έχω ξαναφέρει αλλά όχι με τόσες λεπτομέρειες,θα περιγραφεί η ιστορία της αφηγήτριας Βίκης Σταυροπούλου,το πως τη σκότωσε η πεθερά της και πως στη συνέχεια έγινε πνεύμα για να βοηθάει τις υπόλοιπες νύφες!Η ιστορία θα μας μεταφέρει πολλά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στο 1908.
Η σειρά ήταν να τελειώσει τώρα τις γιορτές αλλά ευτυχώς για τους τηλεθεατές της που την υποστηρίζουν τόσες σεζόν,θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι!

Η Πολυκατοικία : Νέα πρόσωπα...νέες καταστάσεις!

Οι νέοι ένοικοι (Γιάννης Βούρος,Γιολάντα Μπαλαούρα,Κωνσταντίνος Φάμης και Δημήτρης Τσακαλάς) έφτασαν στην Πολυκατοικία αλλά στο πρώτο επεισόδιο δεν τους είδαμε να ταιρίαζουν και πάρα πολύ στο σίριαλ,αλλά η συνέχεια θα δείξει!Για να δούμε,θα τους συμπαθήσουμε όπως τους παλιούς?

Έχω ένα μυστικό : Η Αλίκη γίνεται ξανθιά και καίει καρδιές...

Η Αλίκη Βασιλάκη θα γίνει επιτέλους ξανθιά αλλά και το μήλον της έριδος μεταξύ του Τζόνυ τον οποίο ήδη έχουμε γνωρίσει και του νέου ηθοποιού το σίριαλ Μάριου Πλωριώτη (Κώστας Κάππας).Τι θα απαντήσει τελικά η Αλίκη στην πρόταση γάμου που της έκανε ο Τζόνυ?Σιγά που δεν ξέρουμε!Όποιος όμως δεν ξέρει,ας δει το επεισόδιο της επόμενης Τετάρτης!

Λόλα : Φεύγει ο Φώτης για Νέα Υόρκη?

Η Λόλα είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη που ο Φώτης σκέφτεται να πάει μόνιμα στην Αμερική αλλά και να αραβωνιαστεί τη Ναταλία.Όλα αυτά όμως την κάνουν να συνειδητοποιήσει τα πραγματικά της αισθήματα για εκείνον και έτσι το πρώτο τους φιλί δε θα αργήσει να έρθει!

Όλα στον αέρα: Μεγάλες ανατροπές!

Η σχέση ανάμεσα στη Σόνια και στο σύζυγο της είναι που είναι κακή,τώρα θα γίνει χειρότερη!Για να κερδίσει καλύτερη θέση στο κανάλι,θα απειλήσει να της πάρει το σπίτι αν δεν τον βοηθήσει.Εν τω μεταξύ,ο Άρης θα φλερτάρει με την Φανή ενώ η Σόνια απογοητευμένη από εκείνον θα φλερτάρει για 4-5 επεισόδια με έναν γοητευτικό άντρα από τον οποίο πήρε συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: