Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Επιστρέφει δριμύτερη η Ελένη Ράντου!

Επιτέλους! Με τον ερχομό του νέου χρόνου,θα επιστρέψει δυναμικά στην μικρή οθόνη μια από τις σημαντικότερες κατά τη γνώμη μου νέες Ελληνίδες ηθοποιούς.Και δεν μιλάμε για άλλη από την Ελένη Ράντου η οποία έχει να εμφανιστεί σε τηλεοπτική σειρά , από τις Σαββατογεννημένες.Βέβαια,δεν είναι λίγες οι επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης» αλλά περιμένουμε ομολογουμένως με μεγάλο ενδιαφέρον τη νέα της δουλειά.


Ο ΑΝΤ1 είχε τη σειρά "Εργαζόμενη Γυναίκα"(Trailer) στο συρτάρι από πέρυσι και αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία! Εγώ είμαι κάπως επιφυλακτική αφού μερικοί την επιτυχία την μετρούν με νούμερα και όχι με την ποιότητα της δουλείας και του αποτελέσματος!

Είναι μια δύσκολη χρονιά για πολλά σίριαλ και φέτος ο Αnt1 δεν έχει πάει και πολύ καλά.Φυσικό είναι να περιμένουν πολλά από το δυνατό αυτό χαρτί τους όμως να προσέξουν πολύ το ποια μέρα και ώρα θα τοποθετήσουν το σίριαλ γιατί μετά δεν θα τους φταίει κανείς να θέλουν να το κόψουν.

Η «εργαζόμενη γυναίκα» είναι μια σειρά αυτοτελών επεισοδίων, όπου σε κάθε ένα η Ελένη Ράντου, θα υποδύεται μια διαφορετική σύγχρονη γυναίκα η οποία θα έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της καθημερινότητας της και του επαγγέλματος της,με φυσικά πάντα κωμικά αποτελέσματα.

Απο ότι φαίνεται και όπως είπε σε συνέντευξή της η αγαπημένη μας Ελένη Ράντου η νέα της κωμική σειρά είναι αφιερωμένη... στις απανταχού γυναίκες!

Το σενάριο είναι της Σάρας Γανωτή και του Νίκου Σταυρακούδη, και σκηνοθετεί ο Κώστας Κεκεμένης.Μαζί με την Ελένη Ράντου θα δούμε σε διαφορους ρόλους μεταξύ άλλων τους: Βασίλη Χαραλαμπόπουλο,Φάνη Μουρατίδη,Γιάννη Ζουγανέλη,Κώστα Ινζενιάν...

Η σειρά αυτή λόγω αυτοτελών επεισοδίων μας θυμίζει τις 7 θανάσιμες πεθερές.Λέτε να έχει την ίδια επιτυχία?

Δεν υπάρχουν σχόλια: