Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ... ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ!


Ναι! Είναι γεγονός! Η Μάρθα Καραγιάννη και ο Κώστας Βουτσάς, που αποτέλεσαν ζευγάρι σε πολλές ταινίες του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου, ενώνουν μετά από πολλά χρόνια τις δυνάμεις τους.

Αυτή τη φορά θα εμφανιστούν όχι σε ταινία αλλά δε σειρά.Συγκεκριμένα θα τους απολαύσουμε στο 11ο επεισόδιο του σίριαλ «Αγρια παιδιά», που θα προβληθεί αύριο 16 Δεκεμβρίου στις 23.00 από το Mega.

Ο Κώστας Βουτσάς θα υποδυθεί έναν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου ενώ η Μάρθα Καραγιάννη θα παίξει μια άστεγη, τη Φωτεινή.

Στο επεισόδιο που θα έχει τίτλο «Ο τρόπος των μικρών» η Φωτεινή εντοπίζεται από παιδιά σε μια αποθήκη και τρομαγμένη τραυματίζει τον Χρήστο (Μιχάλης Οικονόμου). Η εκδρομή που έχει κανονιστεί στο βουνό αναβάλλεται, αλλά ο Σπάικ (Αντίνοος Αλμπάνης), που αισθάνεται υπεύθυνος, έχει μια φαεινή ιδέα. Αφού δεν πάνε αυτοί στο βουνό, θα έρθει το βουνό σε αυτούς!

Αλλά ακόμα μια φορά αυτά τα Χριστούγεννα τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμεναν. Και τα παιδιά συνειδητοποιούν πως υπάρχουν προβλήματα πολύ μεγαλύτερα από τα δικά τους. Προβλήματα που φαίνονται τόσο μεγάλα που μοιάζουν άλυτα. Εκτός αν ο καθένας κάνει κάτι μικρό...


Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθούμε μεγάλους ηθοποιούς ξανά και σε ταινίες αλλά και σε σίριαλ.Πραγματικά αυτές τις λίγες φορές που μπορούμε να τους βλέπουμε καταλαβαίνουμε τη μεγάλη διαφορά επιπέδου των παλιών και των νέων ηθοποιών ,ή καλύτερα για να μην παρεξηγηθώ,των ερμηνειών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: