Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην Πολυκατοικία !!!

Μένεις σε πολυκατοικία?...Κάνε το test να δεις τι είδους ένοικος είσαι εδώ !

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη την οποία όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά "Θα βρεις το δάσκαλο σου" με συμπρωταγωνιστή το Μάριο Αθανασίου στον Ant1 πρόπερσι αλλά και μέσα από τον τελευταίο κύκλο του "Αν Μ'αγαπάς" στον Alpha τον περασμένο χρόνο,θα συμμετάσχει στην πετυχημένη σειρά του mega "Η Πολυκατοικία".


Συγκεκριμένα η αγαπημένη μας ηθοποιός θα εμφανιστεί στο 21ο επεισόδιο δηλαδή την επόμενη Δευτέρα και θα είναι η νέα συγκάτοικος του Μάρκου(Χρήστος Ασημακόπουλος) .Σύμφωνα με το σενάριο ο Χρήστος (Νίκος Πουρσανίδης) έχει ήδη φύγει για Αγγλία και μέχρι να γυρίσει ο Μάρκος ψάχνει συγκάτοικο αρχής γενομένης από τον πατέρα του Μανώλη ο οποίος του κάνει τη ζωή πατίνι!Έτσι ,βρίσκει την Ευδοκία,ιδανική συγκάτοικο και μάλιστα όταν ο Χρήστος θα αποφασίσει να γυρίσει πίσω θα μείνουν και οι 3 στο ίδιο διαμέρισμα!

3 σχόλια:

Angel είπε...

Ta apotelesmata mou:

Έχεις συγκεντρώσει: 35 από τους 90 βαθμούς
Ο αδιάκριτος και καχύποπτος ένοικος!

Έχεις ένα θέμα με τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας σου. Κάποια πράγματα σε ωθούν στο κουτσομπολιό, χωρίς να το θες, και, γενικά, δεν είσαι και πολύ διακριτικός. Νιώθεις ότι οι κινήσεις σου παρακολουθούνται και αυτό σε ενοχλεί αρκετά. Ένα δίπορτο ψυγείο είπες να πάρεις και συ και ο θυρωρός μόνο που δεν το κοινοποίησε στον πίνακα ανακοινώσεων!

Eutuxia είπε...

Και σε εμένα το ίδιο έβγαλε,φαίνεται επειδή είμαστε και οι 2 ταυρίνες!Να δούμε στην Άρτη τι θα βγάλει!

Angel είπε...

Siga min katsei kai to kanei i arti ...