Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Ευτυχισμένοι μαζί...χριστουγεννιάτικο διπλό επεισόδιο!


Εχθές Παρασκευή παρακολουθήσαμε ένα διαφορετικό εορταστικό επεισόδιο της σειράς "Ευτυχισμένοι μαζί"(επεισόδιο 41-greektube).

H περίληψη του επεισοδίου όπως αναφέρεται στο αρκετά προσεγμένο site του mega είναι:


Στην ταβέρνα του Διονύση δεν πατάει πελάτης διότι απέναντι άνοιξε ένα κατάστημα πιο μοντέρνο. Η Ελένη και η Βίκυ, ζητάνε να αναλάβουν αυτές την ταβέρνα. Η ιδέα που έχουν για να φέρουν πελάτες πετυχαίνει, αλλά δεν αρέσει καθόλου στους άντρες τους. Στο μεταξύ, ο Μάρκος κλείνεται στο στούντιο, προκειμένου να ηχογραφήσει ένα cd με τα τραγούδια του και να το δωρίσει στην Εύα, για τα Χριστούγεννα. Εκείνη, όμως, παρεξηγεί την εξαφάνισή του και απελπισμένη πέφτει στην αγκαλιά του 'Αλεξ, ενός καινούριου φίλου.[...]
Η ημέρα των Χριστουγέννων βρίσκει τους ήρωες μας διασκορπισμένους...άλλοι στο μαγαζί ,άλλοι στο σπίτι...Το επεισόδιο είναι αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα ,έχει γέλιο σε κάποιες φάσεις όπως πάντα και βλέπουμε τους ηθοποιούς μας σε διαφορετικούς ρόλους!
Θα ήθελα προσωπικά όλα τα σίριαλ να έβαζαν διπλά εορταστικά επεισόδια και όχι όπως ο Ant1 που είχε σίριαλ σε επανάληψη(Λίτσα.com).Και καλά την επόμενη εβδομάδα να βάλει επαναλήψεις αλλά όχι αυτή που μας πέρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: