Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Σειρές που παίρνουν το εισητήριο για τη σεζόν 2009-2010!

Άλλες σειρές ήδη έχουν κοπεί ('Υπάρχουν άντρες και άντρες' Alpha,'Οι Ατρόμητοι' Αlpha και 'Ο Αγγελός μου ο διάβολος μου' πάλι στον Alpha),άλλες κόβονται ( 'Πάρης και Ελένη' 7,5 χθεσινή τηλεθέαση Ant1) και άλλες,ενώ είχαν αρχικά ανακοινωθεί , αναβλήθηκαν για άλλη χρονική στιγμή('Steps' , 'Ιατρικό απόρρητο' , 'Χωρίς Όρια' και 'Εργαζόμενη Γυναίκα' στον Ant1). Ακόμα αναμφίβολο είναι το μέλλον άλλων σειρών όπως το 'Beta Queen' του Alpha και το '7 ζωές' του Ant1.

Όμως , υπάρχουν ήδη κάποιες σειρές που θα συνεχίσουν και για δεύτερη σεζόν αλλά και κάποιες ίσως και για τρίτη!
Και μιλάμε βέβαια για κάποιες σειρές του mega, το οποίο είναι το μόνο κανάλι που ξέρει να προγραμματίζει σωστά και επιτυχημένα τις μέρες και ώρες προβολής των σειρών του!Εν αντιθέση βέβαια με άλλα κανάλια όπως τον Alpha και τον Ant1 όπoυ η αποτυχία πολλών σειρών τους οφείλεται στον κακό χρονοπρογραμματισμό τους.


Λοιπόν, εισητήριο για την σεζόν 2009-2010 παίρνει φυσικά "Η Πολυκατοικία" η οποία μάλιστα είχε χθές 40,5 χθεσινή τηλεθέαση( τώρα το κατα πόσο τα ποσοστά τηλεθέασης είναι αντιπροσωπευτικά θα το αναλύσω άλλη φορά...) .


Το σίριαλ αυτό,το οποίο βασίζεται σε ξένη παραγωγή θα αρχίσει την ανανέωση από τώρα με μια άφιξη και μια αποχώρηση. Δυστυχώς αποχωρεί η πολύ εκφραστική ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού (η σύζυγος του διαχειριστή) η οποία είναι θύμα του αντίστοιχου σεναρίου της ξένης σειράς αλλά συμπληρώνει το καστ ο Γιάννης Βούρος ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα.


Ακόμα,όπως όλα δείχνουν για δεύτερη χρονιά πάει και το σίριαλ "Λάκης ο γλυκούλης" αλλά και το καθημερινό δραματικό σίριαλ "Τα Μυστικά της Εδέμ" .



Οι υπεύθυνοι του σταθμού μάλιστα,σκέφτονται λόγω της τηλεθέασης και επιτυχίας που σημειώνουν σίριαλ που ήδη βρίσκονται στην δεύτερη σεζόν να πάνε και για τρίτη! Κια μιλάμε φυσικά για τα σίριαλ "Ευτυχισμένοι Μαζί" και "Μαύρα Μεσάνυχτα".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να συνεχιστούν για 3η χρονιά...(Ευτυχισμένοι μαζί + Μαύρα Μεσάνυχτα)... Πολύ γέλιο περάσαμε όμορφα...

Ανώνυμος είπε...

paidia dn paizei n sinexistoun..
st Troktiko an 8imamai kala elege pws t ''maura mesanyxta'' dn 8 sinexistoun..
:\ krima omws...htn oi kalyteres seires g fetos!!